Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Orig Novo za Dell Latitude 3380 e3380 Prenosni računalnik, LCD Cover Zadnji Pokrovček Zgornjem Primeru je Zadnji Pokrov Za Ne Touchscreen 05G6FV 5G6FV Črna Povečaj

Orig Novo za Dell Latitude 3380 e3380 Prenosni računalnik, LCD Cover Zadnji Pokrovček Zgornjem Primeru je Zadnji Pokrov Za Ne Touchscreen 05G6FV 5G6FV Črna

€24.04

Nov izdelek

Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Uporablja Modele 3380
Združljiv Model 3380
Blagovna Znamka TANONA
Garancija 3 Mesec
Paket Da,
Material pc+abb
stanje Pristen in Novo (ladja brez original škatle)
Številka Modela 05G6FV 5G6FV
barve črna
Fit Za Dell Latitude
Spol Unisex
Slog Podjetje
FRU 05G6FV 5G6FV
Vrsta Zadnji Pokrov
Vzorec Tipa Trdna

Del Ime: Za DELL LATITUDE 3380 Zadnji Pokrov Za zaslon na Dotik, ki Niso

Št. dela: 05G6FV 5G6FV

Opomba:

PRED NAKUPOM: prepričajte se, P/N ali FRU Št.je povsem enako kot deli v vaš prenosnik.NE bi delov, ki temeljijo samo na Prenosni model Št.Lahko obstajajo različne dele za isti del iste prenosni računalnik model in morda ne bodo združljivi med seboj.Prosimo, preverite slike o našem seznamu natančno, kaj smo predstavili se bo točno tisto, kar ste dobili.

Dostava:

1. Ne bomo prevzema nikakršne odgovornosti za carinjenje v namembni državi.Če niste prepričani, ali je postopek, in listine, potrebne za uvoz, prosimo, posvetujte s svojim lokalne navade.

2. Je morda uvozu davek/dajatev in DDV, ki se je zgodil v namembni carinski.To ni vključena v ceno in mi ne bo odgovoren za stroške.

Garancija:

1. Obdobje: 3 Mesecih od package dostavljeno;

2. Vljudno prosim, obrnite na nas pred vrnitev izdelka.V nekaterih primerih, je trdil, napake so dejansko zaradi nepravilne metodo uporabe in nekaterih drugih razlogov, ki bi lahko rešili z našo tehnično podporo.

3. Garancija ni na voljo, ko so proizvodi so poškodovana zaradi nepravilne uporabe kupca, da je konec.

Spor & Trditev:

Smo namenjali zagotavljanju boljše kakovosti proizvodov in uporabniške izkušnje, in se ne prodajajo napačne ali pomanjkljive izdelkov na namen, vendar v redkih primerih, je lahko napaka, preden pakiranje in neobvladljive situacije se je zgodilo med prevozom (na primer carinske odpiranje/overstake v prevoznika objekta).Če ste prejeli napačen in element, ki povzroča napako, vljudno prosim, pošljite mi sporočilo ali e-pošto pred oddajo primeru, da Ebay ali Paypal.

1. Ne, kot je opisano: prosimo, pošljite nam jasno sliko predmeta prejel;

2. Zdrobljen/deformacija: vzemite si sliko, preden odprete paket in blaga po odprtju škatle;

3. Napako: Prosimo, pošljite nam jasne fotografije.

Ocenili bomo primeru in komunicirati z vami na čimprejšnji način, da bi našli vzajemno zadovoljni rešitev.

O Nas:

Tanona je bila ustanovljena v začetku leta 2008 in namenjena za prenosnik servisnih delov podjetja.V letih razvoja, imamo zdaj naše lastne strokovne službe ekipa, močno dobavni verigi, in skladišč.končne storitev ekipa, močno dobavni verigi, in skladišč.

Oznake: alienware 51m, aspire e5, Alienware M17 R2, alienware primeru, baterija ezbook, acer n15w4, msi avdio, alienware 15 pokrov, dell e7450, alienware 15 r3 pokrov.

Napiši mnenje

Orig Novo za Dell Latitude 3380 e3380 Prenosni računalnik, LCD Cover Zadnji Pokrovček Zgornjem Primeru je Zadnji Pokrov Za Ne Touchscreen 05G6FV 5G6FV Črna

Orig Novo za Dell Latitude 3380 e3380 Prenosni računalnik, LCD Cover Zadnji Pokrovček Zgornjem Primeru je Zadnji Pokrov Za Ne Touchscreen 05G6FV 5G6FV Črna

Podobni izdelki