Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 10pcs YIFEIYANG Original Polnilec za Polnjenje Vrata Dock Priključek USB Flex Kabel za Slušalke Priključek za Avdio Trak Za iPhone 5s Povečaj

10pcs YIFEIYANG Original Polnilec za Polnjenje Vrata Dock Priključek USB Flex Kabel za Slušalke Priključek za Avdio Trak Za iPhone 5s

€17.23

Nov izdelek

Številka Modela za 5s
Kakovost A
Design BAR
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
barve Črna /Bela
Vrsta Dock Priključek USB Flex Kabel
QC Ena test
Blagovna Znamka YI FEI YANG

Za iPhone 5s Priključek USB Flex Kabel za Slušalke Priključek za Avdio Traku

DOBRODOŠLI V NAŠI TRGOVINI!Spoštovani Kupec : Naš proizvajalec in trgovec.Trgovina na Debelo Tovarne Mobilne naprave in Tablične računalnike Dodatki .Nahajamo se v Shenzhenu na KITAJSKEM, z udoben prevoz dostop.Vsi naši izdelki so skladni z mednarodnimi standardi kakovosti in so zelo cenjeno v različnih trgih po vsem svetu.Če ste zainteresirani za katerega koli od naših izdelkov ali bi rad, da bi razpravljali meri, da, vas prosimo, da nas kontaktirate.ZADOVOLJSTVO STRANK:

1. Nadzor kakovosti: Vse za lcd&računalnike skupščine pregled naša strokovna ekipa QC

2. Pakiranje: paket za LCD, ki je antistatic vrečko, nato pa dal v mehurček vrečko ali majhno okno

3. Čas dostave: čas dobave je 1 ali 2 dni po tem, ko potrdite plačilo.

4. Model izdelka: lahko ponudimo vse vrste rezervnih delov za mobilni telefon

5. Garancija: Imamo dobre poprodajne storitve; Vse postavke se mora vrniti z našo znamko (naša garancija nalepko in v garancijskem času)

6. Običajno bo vaše naročilo dostavljeno v roku 24 Ur po prejemu vašega plačila .

7. Če želite shraniti naše stranke dragoceni čas.Nudimo celoten teden Dostave .To pomeni, da je celo na vikend, naša dolžnost workmates proces dostavo vašega naročila .

8. Zadovoljstvo je naš Cilj pravilo , če quesiton srečate na ladijskega prometa ,prosimo, obrnite na nas , u bo dobil odgovor v 24 urah.

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Uživajte vaše nakupovanje!

Oznake: redneck ljudje res, pritisni in dno zaklepanje, kamni rock kristal, tiskanje tshirt gotica, športni obleko shimano, powerpoint srčkan zabavno, plakat sodobne maria, softshell husqvarna, powerpack 200 cena.

Napiši mnenje

10pcs YIFEIYANG Original Polnilec za Polnjenje Vrata Dock Priključek USB Flex Kabel za Slušalke Priključek za Avdio Trak Za iPhone 5s

10pcs YIFEIYANG Original Polnilec za Polnjenje Vrata Dock Priključek USB Flex Kabel za Slušalke Priključek za Avdio Trak Za iPhone 5s

Podobni izdelki