Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Mini Sončne Energije Vodnjak Vrt, Ribnik, Bazen Na Prostem Sončne Plošče Ptičje Kopeli Plavajoče Vodnjak Za Okrasni Vrt Povečaj

Mini Sončne Energije Vodnjak Vrt, Ribnik, Bazen Na Prostem Sončne Plošče Ptičje Kopeli Plavajoče Vodnjak Za Okrasni Vrt

€10.66

-32 %

€15.91

Nov izdelek

Poreklo CN(Izvora)
Feature4 SONČNE Vodnjak
Feature1 ribnik slap
Funkcija Na Prostem Sončne Celice
Feature2 Kopel Vodnjak
Feature5 Plavajoče Vodne Črpalke
Feature3 vrtni okras

Sončne celice tehnični podatki: Nazivna napetost: 7V Nazivna moč: 1W Material: single crystal Epoksi Črpalka tehnični podatki: Delovna napetost: DC 7V Delovnega toka: 150MA Največje glavo: 100CM Črpalka življenja:> 20000 ko črpalka hrupa: Pakiranje velikost: notranji polje velikost: 140 * 135 * 43mm teža: 200 g Izdelka premer: približno 13 cm zmogljivosti Izdelka: Spray višina: 30--50 cm, povezovanje različnih razpršilne glave, spray višina bo drugačen.Ko sončni panel dobiva dovolj sončne svetlobe, črpalka, ki se bo začela v 3 sekundah.Navodila: 1) Sestavljanje izdelkov v skladu z shematski diagram. 2) Kraj sončne celice na primeren kraj, da se zagotovi, da je ne blokira druge predmete.Ko sončni panel prejme dovolj svetlobe, vodna črpalka deluje normalno. 3) Ko je črpalka je samo dal v vodo, tam je zrak v njem, ki lahko vplivajo na razprševanje učinek.Priporočljivo je, da počakajte, da se črpalka spray običajno pred priključitvijo šoba.

To je zelo okolju prijazne sončne vodnjak črpalko.To je v celoti pod nadzorom sončne energije.Ne potrebuje baterij ali elektrike.Obstaja 5 različnih vrst šob, pritrjena na črpalko.Lahko izpolnjuje svoje različne potrebe za spray višino ali spray obliko.Višina izvir vode, ki je odvisna od intenzivnosti sonca.Vodnjak voda lahko dvigne za 50-100 cm.Plavajoči vodnjak črpalka je zelo enostaven za uporabo.Vse kar morate storiti je, float črpalka na vodo.Po solarnimi dobi sončni svetlobi, bo samodejno teči v nekaj sekundah.Lepšo, ki jih prejme sončni svetlobi, boljši učinek.Ta solarna črpalka za vodnjak je zelo primeren za ptičje kopeli, vrt, fish tank, majhen ribnik, bazen, vrt, kisika, ki kroži voda.Z našega sončnega vodnjak črpalka, vašem vrtu bo zagotovo pritegnili everyones pozornost. [Opomnik]: 1. Prepričajte se, da je dovolj vode, ki je bila prelita v vodnjak, tako da je črpalka, popolnoma potopljena v vodo.Dehidracija bo skrajša njeno življenjsko dobo. 2. Morate očistiti črpalko redno, da se prepreči črpalka iz blokira prah. 3. Prepričajte se, da sončne celice se lahko konstantna in neposredno izpostavljen sončni svetlobi.

Oznake: vodnjak, akvarij ribnik, filter koi ribnik, vodnjak sončne vode, bazen swim, kitajski črnilo, pero, NooLim, podajalnik ptic prosto živečih, modra sončna vodnjak, vodnjak z vodo.

Napiši mnenje

Mini Sončne Energije Vodnjak Vrt, Ribnik, Bazen Na Prostem Sončne Plošče Ptičje Kopeli Plavajoče Vodnjak Za Okrasni Vrt

Mini Sončne Energije Vodnjak Vrt, Ribnik, Bazen Na Prostem Sončne Plošče Ptičje Kopeli Plavajoče Vodnjak Za Okrasni Vrt

Podobni izdelki