Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Črno Usnje Avto Volan Kritje za Infiniti FX FX35 FX37 FX50 Nissan Juke Nissan Maxima 2009-Sentra 2016 2017 Povečaj

Črno Usnje Avto Volan Kritje za Infiniti FX FX35 FX37 FX50 Nissan Juke Nissan Maxima 2009-Sentra 2016 2017

€13.73

-40 %

€23.27

Nov izdelek

Blagovna Znamka APPDEE
Postavka Vrsta Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča
Vrsta Materiala umetno usnje
Postavka Dolžina 28inch
Ime Modela za Infiniti FX FX35 FX37 FX50 Nissan Juke Nissan Maxima 2009-2014 Sen
Element Teža 0.33kg
Način namestitve Ročno Šivanje ,DIY
Material Umetno usnje,PU Usnje
Nit barvo Črna,Rdeča,bela,Modra,Siva nit
Element Širina 16inch
Postavka Višina 6inch
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9000
Vrsta Ročno Izdelani
Posebne Funkcije Visoke kakovosti,Dihanje in udobno
Postavka Premer 38inch
Slog Črno gladko usnje + Črno perforirano leat
Izdelek Avto Volan pokrov

Dobra novica: izdelek materialov in procesov, ki so bili popolnoma nadgradili! 1. Obdelujejo z izbranih visoko gostoto ultra-finih vlaken, pore so bolj zračna, bolj odporne na obrabo bolj odporna na praske in daljše življenje 2. Po posebno obravnavo, izdelek postane mehkejši, lažji za šivanje, in je bolje prilegajo z volana.To lahko kažejo prednosti pri šivanju v zimskem času.Boste imajo visoko kakovostne non-slip volan za boljšo in varnejšo vožnjo, ki bo zagotovo izboljšajo vaše doživetje vožnje.Volan kritje je edinstven okras, ki ščiti vaš volan in je dobra zamenjava za poškodovane in rabljena original tovarniško toke.Izberite vaš najljubši stil in barvo.Slog in barvo design volana pokrov lahko subtilno ujemajo.Ustvarite nov slog, ki vam je všeč.Uporablja Avto tipa:za Infiniti FX FX35 FX37 FX50 / za Nissan Juke / Nissan Maxima 2009-2014 / Sentra 2016 2017 Paket vsebuje: 1x Volan kritje, 1x iglo, 1x nit, 1x dvostranski lepilni trak, 1x strgalo.Prosim, ne odstranite izvirno usnje !Opomba: 1. Prosimo, še enkrat preverite, da je vaš avto volan je enako kot naša slika.Če so enaki, lahko pa jo kupite.Če ne, navesti svoj volan sliko storitev za stranke. 2. Izdelek material: umetno usnje (izbrani iz visoko gostoto mikrovlaken). 3. Če potrebujete osebno prilagajanje, se prosimo obrnite na službo za stranke. 4. Prosimo, da ne odstranite originalne kože!Če razstavljanje se zahteva, prosimo, navedite velikost ali se obrnite na službo za stranke. 5. Ne nosimo carinskih in uvoznih dajatev.Če paket pošiljajo na Turčija, turška bo carina zaračuna za 20% dajatve na prijavljeno znesek.Kupci morajo plačati.Po prodaji: Če imate kakršna koli vprašanja o kakovosti izdelkov, postavitev in namestitev, se lahko obrnete neposredno na nas na prvič.Ne odpirajte spora!Imamo strokovno poprodajne storitve ekipe, ki lahko reši vaše težave.Vaše zadovoljstvo je namen naših storitev!Vrnitev garancija: 1. Bomo skrbno preverite elemente pred odpremo. 2. Če niste zadovoljni z projekta iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas.Izberete lahko, da se vrnete in poslali vam bomo nov izdelek ali pa vračilo po prejemu vrniti.Povratne informacije: Če ste prijetno kupovanje v naši trgovini, prosim, daj mi dobre povratne informacije in bi naše izdelke in storitve pozitivno 5-zvezdic.Plačilo: 1. Sprejemamo kreditne kartice, bančni prenosi in drugi načini plačila podpira AE. 2. Ko dajanje nalog, navedite vaše posebne zahteve (barva, embalaža, prijavljeno vrednost, itd.) ali pustite sporočilo.Pošiljke: 1. Poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite vaše na voljo telefonsko številko.Splošno Administracijo delovnih Mest Kitajska zahteva to, ko izpolnjujete letalskega tovornega lista! 2. Običajno bo ladja paketa za brezplačno prek prodajalca način dostave.Če želite za ladje, ki jih druge načine pošiljanja (kot so DHL, UPS, FedEx, EMS, itd.) ko postavite vaše naročilo, prosimo, obrnite na nas.

Oznake: kia zvočnik, 2014 juke nismo, nissan sentra 1998, za nissan lopov t32, avto infiniti q30, fx35, juke nismo prtljažnik, krilo sentra 2013, nissan sentra, Sentra.

Napiši mnenje

Črno Usnje Avto Volan Kritje za Infiniti FX FX35 FX37 FX50 Nissan Juke Nissan Maxima 2009-Sentra 2016 2017

Črno Usnje Avto Volan Kritje za Infiniti FX FX35 FX37 FX50 Nissan Juke Nissan Maxima 2009-Sentra 2016 2017

Podobni izdelki