Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 2020 Nove Magnezijeve Zlitine Kolesa 20-Inch Gorsko Kolo Dvojne Disk Zavore Enotno Hitrost Srednji Šoli Študent Pedala Kolesa kolo Povečaj

2020 Nove Magnezijeve Zlitine Kolesa 20-Inch Gorsko Kolo Dvojne Disk Zavore Enotno Hitrost Srednji Šoli Študent Pedala Kolesa kolo

€140.27

-49 %

€275.04

Nov izdelek

Vilice Materiala magnezijeve zlitine
Neto Teža 9 kg
Okvir Material magnezijeve zlitine
Zavorni Sistem Dvojne Disk Zavore
Postave 120-165 cm
Velikost koles 12"
Ljudje, Ki Se Uporablja Otroci
Glasnost 0.1 m3
Usposabljanje Kolesa No
Pedal Tip Navadna Pedala
Vrsta Okvirja Težko Okvir (Non-zadnji Blažilnik)
Rim Materiala magnezijeve zlitine
Vrsta Otroci' Kolo
Nosilnost 110 KG
Bruto teža 13kg
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina (m) 0.85
Sprednje Vilice Vrsta Olje Vzmetne Vilice (Pomlad Odpornost/Oljno Dušenje)

1. Naša Trgovina Podpira večina Serij, Mešani Skupini, Posamezen Element na Drobno, in En Kos Dostave.

2. Iščemo za Razdelitev sredstev za Podporo Enega Kosa Distribucije na Taobao in Enega Kosa Distribucije na WeChat.

Cena Izdelka

Vsi Izdelki v Tej Trgovini So Cena na Alibaba je Nizka Cena (Lahko Iskanje in Primerjanje Isti Izdelek, ki ga Sami), in Ceno, ki Je Navedena na Alibaba Spletni strani.

O Dostavi

1. Dostava Številko, ki Bo Izdan V roku 24 Ur potem, ko je Blago, So Fotografirali, in Blago Bo Dostavljeno V roku 48 Ur.Če Vam Ne uspe Dostaviti Blago v Času, ki Zaradi Posebnih Razlogov, Bomo o tem Obvesti Kupca Takoj ko je Mogoče, Prosimo Vključujejo Več!

2. da Bi Vam z Pozoren in Pozoren Storitev in se Izognili Kupci iz Pobral Blaga na Logistiko Strani, Smo se odločili Express Dostava za Vsakogar!

3. Privzeto Express Je Baishi Express Ali Aneng Express.Prosimo, Potrdite, s Osebja za pomoč Strankam, Ali Express Lahko prejemate na Vašem Območju pred Sprejetjem Blaga, (Če želite Določiti hitre Dostave, Prosimo, da se Pogaja s službo Prve) v nasprotnem primeru, Bo Kupec Odgovoren za Prenos Stroškov, ki jih Povzroča To.Kupec je Odgovoren za Stroške Vračila Blaga Zaradi Kupca Razlogov (kot so Napačne Informacije, Polnjenje, ne More Doseči Naslov Express, ne Morete obrniti), Itd.

O Prejemu Blaga,

1. Prosimo, Bodite Prepričani, da se Prijavite in Preverite Paket oči v oči, Ko Prejema Blaga.Če Boste Našli Vse Manjkajoča, Napačna Ali pa je Poškodovan, se Obrnite na Nas na Prvič.Če Obstaja kakršen Koli Problem, Prosimo, Ne Podpiše za To.Bomo Rešili Problem za Vas v Času.Po Podpisu, Po Alibaba je Novi Predpisi, Je Bilo Tveganje Prenese na Kupca, in Naša Družba Ni Več Odgovoren za Odškodnino.Prosimo Za Razumevanje.

2. Načeloma Mi Ne Sprejemamo Vrne, vendar Izdelkov, ki Se Lahko Izmenjujejo preko Pogajanj Zaradi Tovarniške Težave s Kakovostjo.Če To Ni Kakovost Izdelka Problem, Tovornega za Vračanje Izdelkov, ki Se Plačajo Sami.

3. Zaradi Posebnost Igrače, Izdelki, Igrače, Izdelki, ki se Prodajajo v Naši Trgovini Ne Izvaja Tri Jamstva Politike.Če Je Problem po Uporabi Naši Trgovini Ne Prevzema Odgovornosti.Če Je V okviru Naše Sposobnosti, da Bo Pomagala Usklajevati in Rešiti Problem, ampak Vse Relevantne Stroške, ki bremenijo Kupca.

4. teh Pogojev Ni Mogoče Vrniti: Vrnjeni Embalaži Izdelka Poškodovana Ali Nepopolna, Izdelek Dodatki Ali Gradiva v Zvezi s tem Niso Enotni, Nepooblaščenega Popravila Ali Spreminjanja, blago, Ki Se Ne Uporablja v Skladu z običajnimi Metodami Ali Presega poprodajnih Storitev Obdobju.

Na Izključitev Storitve

1.运输是第三方物流公司的责任. 如果损坏是由于运输原因造成的,商店将不承担任何责任. 运输时间受天气,车辆安排,交通状况等因素的影响,而不是作为退货原因.

2.如果买家在收到货后觉得产品不是很好的,有缺陷的和与想象中的不同,那不是质量问题,请在购买时仔细考虑并清楚了解,如果不确定,请咨询我们.

3.所有尺寸都是手动测量的,1-2cm的误差是正常的. 所有照片都是通过实拍上传的,具有一定的色差是正常的.

Oznake: zavore, polno vzmetenje okvir gorsko kolo al, bicycl okvir, bxt ogljikovih cestni okvir disk zavore, mtb sedež vzmetenje, kolo fender gora, mtb pedali, starinsko kolo, bicycl, mesto gorsko kolo.

Napiši mnenje

2020 Nove Magnezijeve Zlitine Kolesa 20-Inch Gorsko Kolo Dvojne Disk Zavore Enotno Hitrost Srednji Šoli Študent Pedala Kolesa kolo

2020 Nove Magnezijeve Zlitine Kolesa 20-Inch Gorsko Kolo Dvojne Disk Zavore Enotno Hitrost Srednji Šoli Študent Pedala Kolesa kolo

Podobni izdelki