Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! King Kong RC 1/12 CA10/ KR-11 Traktor Tovornjak Kit Povečaj

King Kong RC 1/12 CA10/ KR-11 Traktor Tovornjak Kit

€344.88

Nov izdelek

Način Krmilnika MODE1
Daljinsko Upravljanje Da,
Polnjenje Napetost 11.1 V
Vrsta Avto
Čas Letenja NA
Značilnosti Daljinsko Upravljanje
Moč NA
Paket Vključuje Navodila Za Uporabo
Lestvica 1
Številka Modela CA10
Članice Zbora Nesestavljeni Kit
Medosno razdaljo 333mm
Material Kovine
Starostni Razpon > 14 let
Daljinsko Razdalja NA
Nadzor Kanalov 2 Kanali
Plin servo NA
Servo volan NA
Sledi Pnevmatike 185mm
Garancija NA
Design Avtomobili
Navor NA
Blagovna Znamka VIBOMONT
Dimenzije 598*214MM

Z uvedbo Nove King Kong RC 1/12 CA10 Traktor Tovornjak Kit

Z uvedbo nove King Kong RC 1/12 CA10 Traktor Tovornjak Kit - obsega replika American International KR-11 težkih traktorja iz leta 1940.

Ozadje:

1:1 CA10 je bil prvotno temelji na Ameriški Mednarodni KR-11, ki je bil priložen v velikem številu, da Sovjetska zveza med WOII.To je lestvica replika KR-11 in poznejše različice, ki so bili izdelani na podlagi prvotne KR-11. So bili uporabljeni kot traktor tovornjaki in se uporabljajo v gradbeništvu v leta 1940.To je tesno podobnost je Dodge drugi svetovni VOJNI Powerwagon.Naknadno CA10 je bil predvsem vojaški tovornjak in so bili prav tako proizvaja v različnih civilnih variante, vključno z nujno pomočjo avtobusov, ki za gorivo tovornjaki , voda tankerji , izvoz, tovornjakov, viličarjev, gradbena vozila in gasilska vozila.

Komplet info:

Kabina je izdelana iz trde plastike molded in unpainted.Celotno notranje zadeve vključena tudi v trdo plastiko in unpainted.Zadnja postelja je narejena iz lesa in je popolnoma neodvisna.Celotno listnata vzmet za spredaj in zadaj.Polno kovinski zobniki in ležaji.Kapuce in vrata odprite.

Značilnosti: Retro realne traktor & vojaški tovornjak Trde plastike cab telo (unpainted) Polno trde plastike za notranje zadeve (unpainted) Popolnoma funkcionalno zadaj lesa posteljo s kovinskimi tečaji, Rezervna pnevmatika vključeni Kovinske konstrukcije (razen v primeru prenosa), Cilindri in vrata odprite.

Očala: 1/12 obsega Prestavno razmerje: 1:18.2 Medosno razdaljo: 333mm Dolžina x Širina x Višina: 562mm x x 211mm 214mm 2 Kolesni Pogon 1.7" aluminijasta platišča & pnevmatike Zadaj dually kolesa Listnata vzmet spredaj & zadaj Trde plastike telo Lesa posteljo s strani folding navzdol s kovinsko okovje & zatiči Aluminijasto ohišje tirnice in od odbijača Kompakten prenos gear box Polno kovinski zobniki za prenos & zadnje osi Polno kroglični ležaji so vključeni

Vključuje: King Kong RC 1/12 CA10 Traktor Tovornjak Kit

Boste potrebovali: Motor ESC, Radio, Servo Baterije Barve

Oznake: kmetiji traktorja, rc, j. rc monster truck, rc tovornjak, pošast rc tovornjak, ODKLENI, rc tovornjaki tovornjak, king kong igrača, univerzalni avto daljinski upravljalnik kit, kong igrača.

Napiši mnenje

King Kong RC 1/12 CA10/ KR-11 Traktor Tovornjak Kit

King Kong RC 1/12 CA10/ KR-11 Traktor Tovornjak Kit

Podobni izdelki