Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Praktično, Enostavno Zavijanje Listov Pralni Asorti Preprosta Uporaba Dobre Kakovosti Materiala Cigaret Pecivo Povečaj

Praktično, Enostavno Zavijanje Listov Pralni Asorti Preprosta Uporaba Dobre Kakovosti Materiala Cigaret Pecivo

€8.54

-44 %

€15.52

Nov izdelek

Poreklo TR(Izvora)
Blagovna Znamka angleščina

Ena izmed jedi, ki smo imeli največ težav pri tem kuhinja je zavijanje listov.V času Ramadana je v mesecu, vam ne bo več treba preživeti dolgo časa vrstic.S praktično stanja Navijanje za Kavo, vaš ovijalnike ne bo več odprta in se bo vse enake velikosti!Poleg polnjene listi, polnjene zelje in polnjene blitva, lahko tudi, da je uporaba cigaret burritos, leča pleskavice in Tekirdag pleskavice. 3 2stages, vsaki fazi naredi ločeno za navijanje dolžino.Uporabo izdelka: Je drsnik na želeno mesto v skladu z želeno barvo zaviti.Drsnik obloge debele Konj 1, srednje konj 2, tanke konj 3. Mast trak za kaplja nekaj kapljic olja na to, širjenje olje na traku.Postavite stroj na ravno tla z nizko stran obrnjena proti vam.Kraj listov, ki izhajajo iz trebuha, centriranje je na dnu stroja.Prepričajte se, da je, da Listov ujema tudi na dnu stroja s pomočjo prsta in ne blizu zvrhano deli iz strani, ki prihajajo na strani stene naprave.Kraj notranji material glede na debelino nadev, ki se je v spodnjem navzdol del Listov.Uporabite za 1,5 žlice material za zavijanje debel, 1 zaviti srednje in ½ žlica ovijte tanke.Lahko najdete ta znesek, ki ga poskušam.Končno, potisnite vzvod naprej.Obloge bo padel koncu pralni pripravljen.Nežno pritisnite prst na dnu traku brez postavljanja novih listov, ki trdi dianban, tako, da je napeta.Polnjene vaše pripravljeni, da uživajo svoj obrok.Izdelek za Čiščenje: Brisanje z milnico krpo in sperite z vodo.Izdelek mora biti sušeni brez odstranitev.Ne bi bilo mogoče oprati v pomivalnem stroju.Dimenzije izdelka: 28 cm dolžina. 12 cm višine. 8 cm širine.Vsebina paketa: 1 Praktične stanja Navijanje Pralni Opomba: naš izdelek, ki bodo dobavljeni v mešanih barv.

Oznake: pomlad cigaret stroj, menjalec pnevmatike, fakher, cigareta pralni električne, pekarna plesni silicij, glavico, cigaret stroji za avtomatsko, lepota machin, učenje angleščine, plesni za reposteria in pekovsko pecivo.

Napiši mnenje

Praktično, Enostavno Zavijanje Listov Pralni Asorti Preprosta Uporaba Dobre Kakovosti Materiala Cigaret Pecivo

Praktično, Enostavno Zavijanje Listov Pralni Asorti Preprosta Uporaba Dobre Kakovosti Materiala Cigaret Pecivo

Podobni izdelki