Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Mikrofon Roko Stojalo, Težka Mic Roko Stojalo za Mikrofon, Vzmetenje Škarje Boom Stoji z Mic Posnetek in vezicami Povečaj

Mikrofon Roko Stojalo, Težka Mic Roko Stojalo za Mikrofon, Vzmetenje Škarje Boom Stoji z Mic Posnetek in vezicami

€30.34

-17 %

€36.56

Nov izdelek

Blagovna Znamka FGHGF
Poreklo CN(Izvora)

ČVRST MATERIAL & UPSCALE POMLAD: Izdelan iz visoko-kakovostnega jekla in izkoristite elektrostatično prašno brizganje tech.Pomlad vgrajen bilance sistem bo bolj profesionalno, kot tistih, ki so izpostavljeni zunaj.

UNIVERZALNI ZDRUŽLJIVOST: 5/8 palca vijak je primerna za Modro Kepe, Modro Kepe LED, Modra Yeti, Modra Yeti Pro, Modra Yeti Nano in drugi.Vljudno prosim nastavite kot neodvisno ko uporabljate.Opomba: minimalna obremenitev mikrofon je 1,16 kg / 0.53 kg in največja obremenitev je 3 kg/1.37 kilogramov.

WIDED UPORABLJA: Primeren za vse prodajalne, Voice-Over ASMR sound studio, Youtube/Facebook Video snemanje, predvajanje radijskih programov, mizi, mizo, TV postaje, restavracije, bitka postaja fazi, družino uspešnosti in tako naprej.Največje debeline Desk C-objemka je 2,1 cm.

VEČJA VELIKOST: dolžina eno škarje roko stojalo z največjo dosega 38 cm vodoravno in kot 33.5 cm navpično je 19 palca/48 cm, ki bi se lahko obrne 165 stopinj .Kvadratna cev z 0.53 palec je material, ki je boljši od kvadratnih cevi z normalno velikost 0.39 palca.

VISOKO UPORABNOST : Zasnovan z nadgrajeno podporo teže, dejansko meritev lahko imajo do 3 kg / 1.37 kilogramov.Minimalna obremenitev je 1.16 Ibs, roko ne ostati na mestu in auto-sega do višine, ko je obremenitev nič.

Barva: črna

Material: kovina + plastike

Velikost: Dolžina: približno 48 cm

Vsebina Paketa:

1 * Mikrofon Roko Stojalo

5 * Kabelske Vezice

1 * Mic Posnetek

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: headworn mic, boom mic stojalo, boom mic, mic shockmount, roko boom, roko držalo za mikrofon, univerzalni šok gori mikrofon, microphon stojalo, boom stojalo, baofeng mic imetnika.

Napiši mnenje

Mikrofon Roko Stojalo, Težka Mic Roko Stojalo za Mikrofon, Vzmetenje Škarje Boom Stoji z Mic Posnetek in vezicami

Mikrofon Roko Stojalo, Težka Mic Roko Stojalo za Mikrofon, Vzmetenje Škarje Boom Stoji z Mic Posnetek in vezicami

Podobni izdelki