Kdo smo

Naslov spletne strani: https://www.trboje.si.

Namen spletne strani

Spletno mesto je vzpostavljeno izključno z namenom obveščanja javnosti o življenju in dogodkih Župnije Trboje. Spletna stran nima nikakršnega namena zbiranja osebnih podatkov, obdelovanja le-teh ali delitve osebnih podatkov tretji osebi.

Za tehnično delovanje spletnega mesta so nekatere obdelave osebnih podatkov nujne. Če se s tovrstno nujno obdelavo, ki je navedena v tej izjavi, ne strinjate, morate prenehati uporabljati spletno mesto.

Ko dostopate do našega spletnega mesta, brskalnik samodejno prenese nekatere podatke. Razlogi za ta prenos so tehnične narave, obenem pa so podatki nujni, da vam lahko zagotovimo dostop do želenih informacij spletnega mesta. Teh avtomotsko prenesenih podatkov ne hranimo, obdelujemo jih izključno le za spremljanje statistike obiska spletne strani. Ne posredujemo jih tretji osebi.

Kontaktni podatki

Spletna stran ne zbira nobenih osebnih podatkov. V kolikor nam pišete preko kontaktnega obrazca, vaše osebne podatke uporabimo le za namen odgovora. Takoj zatem vaše podatke izbrišemo in jih ne posredujemo tretji osebi.

Piškotki

Piškotki so tekstovne datoteke, ki na našem strežniku prepoznajo vaš računalnik. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo vas kot individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu na spletno stran.

Ko vstopite na spletno stran, je vašemu računalniku avtomatično dodeljen piškotek.

Ko se ob vsakem naslednjem obisku vrnete na stran, jo brskalnik “pokaže” strežniku ter tako ohrani nastavitve, ki ste jih že uporabili.

Naši piškotki so potrebni izključno za normalno delovanje spletne strani. Piškotke lahko dovolite ali blokirate ter jih ob zaprtju svojega brskalnika izbrišete iz svojega računalnika. Na našem strežniku se piškotki avtomatsko izbrišejo po 1 dnevu.