Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Dolge Moške Rokav Srajce Moda Slim Shirt Party Maturantski Pevka Gostiteljice Glasbenik Žogo Fazi Oblačenja Noša Gotskem Stilu Črno Rdeče Vino Povečaj

Dolge Moške Rokav Srajce Moda Slim Shirt Party Maturantski Pevka Gostiteljice Glasbenik Žogo Fazi Oblačenja Noša Gotskem Stilu Črno Rdeče Vino

€27.37

-90 %

€273.75

Nov izdelek

Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Vrsta Tkanine Poplin
Poreklo CS(Izvora)
Rokav Dolžina(cm) Polno
Material Poliester
Rokav Slog Redni
Slog Priložnostne
Vzorec Tipa Trdna
Tip Majice Priložnostne Majice
Številka Modela c100
Ovratnik Kvadratni Ovratnik

Opomba:

A. Naših izdelkov(obleko, suknjič, hlače, srajca in tako dalje) ne sme vsebovati nobenih dodatkov, kot so rože, klobuk, bergle itd(če se ti pripomočki prikazani na slikah).

B. Barve se lahko razlikuje med različnimi CRT in LCD zaslone.Ne moremo jamčiti, da barve naših izdelkov je natanko isto s fotografijami, ki jih vidite.Poleg tega imamo samo čiste barve vezi, in nekatere vezi lahko ni isto kot sliko.

C. Prosimo, da nam svoje točno velikost in barvo, ko oddate naročilo.Veseli smo, da proces vrniti, če je to potrebno, da poskrbite, da bo ustrezala vam ustreza dobro.

D. Pred naročanja, prosimo, preberite vse izdelkom skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.

Pošiljko

A. Če je vaše naročite izdelek po meri narejeni, izdelek(obleko, suknjič, hlače, srajca in tako naprej), ki bi se končal v 3-7 dni.V naših posebnih praznikov, kot so Kitajski Festival Praznik in Državni Praznik, je dobavni rok je treba malo dlje.

B. čas poštnine temelji na promet način.To traja približno 2-6 delovnih dni za UPS, DHL.EMS potrebe o 7-18 delovnih dni.

Plačilo

Podpiramo plačilo preko Kreditne Kartice, bančno Nakazilo in Western Union.Kupite, več prihranite več.Če kupite dve ali več elementov skupaj, smo veseli, da ponujajo v kombinaciji dostava popust za vas.Z uporabo kombiniranih prevozov, lahko prihranite veliko stroške dostave.

Po Meri Dajatve

Mednarodni kupce Prosimo, upoštevajte,

A. Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

B. Koliko bo uvozna dajatev plačati.to je odvisno od vsake države po meri politike.Prosimo, preverite izjav o vaši državi carinski urad za določitev dodatnih stroškov pred naročilom.

O nas

Smo proizvajalec oblačil, ki ima več kot 30 let proizvodnje izkušnje, naša podjetja po vsem svetu.

Značilnosti

A) Dobava moška oblačila, obleko, po meri obleke, majice itd...

B) Različnih velikosti in več barv so na voljo

C) Visoke kakovosti

D) Konkurenčni ceni neposredno iz tovarne navedek

E) Prilagodite izdelek je pozdravil.Ni omejen za količino

O povratne informacije

A/ trudimo se, da bi vaš spletni nakup kot prijetno, kot je mogoče.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Ker smo resnično želite, vsaka stranka, da je zadovoljen kupec!

B/ bilo bi zelo cenjeno, če bi lahko pustite nas pozitivne povratne informacije, ki mora biti velika spodbuda za nas!

Vemo, da so oblačila, ki bi lahko za vaš Poseben Dan!Mi bi poskušali naše najboljše, da ponujajo lepo storitev za vas.Če imate kakršno koli vprašanje, ne oklevajte in se obrnite na našo spletno storitev za stranke.

Oznake: majica pevka, otroška postelja mobil, baby music box rotacijski mobilne postelje postelja, zlato človek majica, mobil na postelji, majica fazi, jaslice mobil, moški fazi, baby mobil, moški bleščica majica.

Napiši mnenje

Dolge Moške Rokav Srajce Moda Slim Shirt Party Maturantski Pevka Gostiteljice Glasbenik Žogo Fazi Oblačenja Noša Gotskem Stilu Črno Rdeče Vino

Dolge Moške Rokav Srajce Moda Slim Shirt Party Maturantski Pevka Gostiteljice Glasbenik Žogo Fazi Oblačenja Noša Gotskem Stilu Črno Rdeče Vino

Podobni izdelki