Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Univerzalno 1/2 Povečaj

Univerzalno 1/2" Avto Srečne KOCKE PRESTAVA Menjalnika prestavno Ročico Gumb Nastavi Nov Tovornjak Ročno Orodje Palico prestavno Ročico

€11.34

-5 %

€12.06

Nov izdelek

Element Širina 0cm
Blagovna Znamka TrichTu Gori
Ime Modela CPSK0004
Leto Vsa Leta
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Postavka Vrsta Prestavna Ročica
Element Teža 212g
Posebne Funkcije Prestavna Ročica
Postavka Dolžina 0cm
Postavka Višina 0cm
Vrsta Materiala smole in kovin
Poreklo CN(Izvora)

Imamo veliko stilov, Prestavna Ročica za prodajo.Če ste zainteresirani za njih, prosimo, kliknite na "Notranje Dele", da bi dobili več...

Tehnični podatki: Material:Hladno litega smole in kovinski material.Prihaja z 3 cevi(8 mm, 10 mm, 12 mm) za enostavno vgradnjo.Velikost: height70mm, width47mm.Barva: Kot na fotografiji .

Značilnosti: Srečne KOCKE slog je bolj zabavno in kul.To občutljivo gumb narejen s Hladno litega smole, in oblikovan s pametno videz.Stroga in trda opremljanja,dobave boste boljše delovanje v udobno razumejo, lahko pomaga povečati duhov varne vožnje medtem dvig stanje vašega avtomobila.To je dobra izbira za vas, da posodobite vaš avto.Direktna zamenjava za originalne gumb, brez spremembe je potrebno.

Vgradnjo :

Univerzalni paše za večino avtomobilov,ki so primerni za vse priročnik za prestavno ročico gumb avto , nekaj samodejno prestavno ročico gumb avto so na voljo tudi!Avto z gumbom za zaklepanje mogli namestiti.

Namestitev: Odstranite izvirno prestavna ročica iz menjalnika.Sprejme ustrezne adapterje kritje prestavna ročica.Dal orodje glavo v prestavna ročica.Orodje glavo neposredno nastavite v prestavna ročica palico.Poskrbite, da orodje deluje pravilno.

Paket vključuje:

1 x prestavna ročica.

3 x Gume rokav.

5 x Ohranjanje vijak.

1 x Imbus Ključ.

Oznake: han solo srečne kocke, menjalnik shimano, orodje gumb tovornjak, avto prestavna ročica mugen, tovornjak prestavna ročica, v transporter t5, orodje gumb shift, prestavno ročico kit, tomei shift, passat ročica menjalnika.

Napiši mnenje

Univerzalno 1/2

Univerzalno 1/2" Avto Srečne KOCKE PRESTAVA Menjalnika prestavno Ročico Gumb Nastavi Nov Tovornjak Ročno Orodje Palico prestavno Ročico

Podobni izdelki