Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Kabelski Vmesnik GSM 2G 3G 4G 5D Koaksialni RG6 50 Metrov za Mobilnega Signala Booster N Moški Povezovanje Zunanja Notranja Antena / Povečaj

Kabelski Vmesnik GSM 2G 3G 4G 5D Koaksialni RG6 50 Metrov za Mobilnega Signala Booster N Moški Povezovanje Zunanja Notranja Antena /

€9.76

-20 %

€12.20

Nov izdelek

Dolžina 50 Meters
UPORABLJA SE ZA Povežite Mobilni Telefon Repetitor/Ojačevalnikov In Anten
Blagovna Znamka GOBOOST
Funkcija GSM 900mhz/CDMA 850mhz /DCS 1800mhz/KOS 1900mhz/AWS/UMTS 2100mhz/LTE
Material Gole Bakrene
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela JP-5D-NJ/NJ-50
Vrsta RG6 5D Visoke Kakovosti Koaksialni Kabel
barve črna
Priključek N moški ali po meri
Značilnost impedanca 50±2 OHM
Frekvenčni Razpon 2G 3G 4G

Signal Repetitorja Delovnih Načeloma

1. PREJME SIGNAL

Zmogljiva antena sega do dober signal, in jo dostavi na booster.

2. POVEČUJE SIGNAL

S pospeševalnikom prejema signala, ki ojača in služi kot rele med telefonom in najbližje baznih postaj.

3. ODDAJE SIGNALA

Vaših naprav dobili povečal mobilni sprejem, in klice in podatki, ki se dovaja skozi booster nazaj v omrežje.

Za Komunikacijo 50 Metrov 4G, 3G, 2G N Moški N Moški Priključek za Omrežje mobilni telefon Booster

Izdelek Podrobnosti Modela: JP-5D-NJ/NJ-50 Priključek: N moški Tip: koaksialni kabel, ki se Ujemajo z za repetitorja in antene Specifikacija: 1.Izdelek: koaksialni kabel 2. Nominalna Impedanca: 50ohm 3.Dolžina: 50 m 4.Priključek : N moški 5.Uporaba: povezati z zunanjo /notranjo anteno z mobilnega telefona repetitorja booster in delilnik

1. Smo lahko sprejeli vse, način plačila sprejema, www.trboje.si.

2.Tisto, kar ste plačali za izdelek in ladijskega stroškov samo, ne vključuje nobenega davka.Prosimo, da se zaveda, da je, ali je potrebno plačati davek ali ne, je odvisno od politike svoje države, smo zagotovo ne bi mogel spremeniti.Če bi lahko, ne accpt je, ne predlagamo, da vas, da se da.

1. Vse razpoložljive načine, ki so navedeni na strani izdelka.Mi bi poslali vrstnem redu, glede na vašo izbiro.

2.Parcelo bi poslal točen naslov, ki ga izpolnite naročilo.Da bi lahko prejeli parceli hitro in varno, prosimo, navedite pravico contact info.

3.Če ne prejmete parcelo v varstvo časa, nas kontaktirajte na prvi čas, bi preverite, da za vas, ali razširitev zaščite časa.

1. Prosimo, upoštevajte, da vedno preverite in preizkusite izdelek dvakrat, preden odpremo in pakiranje, jih dobro, tako daleč, kot je mogoče.Vendar nismo mogli nadzor ničesar v dolgih tranzitu.Komponente, izdelka je razdeljeno na prejemanje, prosimo, obrnite na nas, mi bi ponovno pošlji novo.

2.Naš izdelek ima eno leto garancije.Vendar prosimo, bodite zadruga za zagotavljanje video ali slike prikazujejo natančno problem, in poslušaj naše predloge za namestitev.

3.Vsak problem, o parceli ali prodcut, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, mi bi bili zelo veseli, da pomaga in odgovori ASAP.

Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, mi bi bili zelo cenjeni, ki ste nam dal s petimi zvezdicami in pozitivno oceno.Lahko bi tudi priporočam, da ljudje, ki jo potrebuje.Mi bi sedanja kupon kot darilo za hvala.

Oznake: področja, gsm signala booster, priključek rg6, 2g 3g 4g gsm mobilni signal repetitorja, endoskop za pametni telefon, 4g ojačevalec signala, antena na prostem, booster mobilnega signala, povečujejo mobilnega, lte-antena, radio antena 4g.

Napiši mnenje

Kabelski Vmesnik GSM 2G 3G 4G 5D Koaksialni RG6 50 Metrov za Mobilnega Signala Booster N Moški Povezovanje Zunanja Notranja Antena /

Kabelski Vmesnik GSM 2G 3G 4G 5D Koaksialni RG6 50 Metrov za Mobilnega Signala Booster N Moški Povezovanje Zunanja Notranja Antena /

Podobni izdelki