Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Nočna mora Pred Božičem Črne Majice, Vrhovi 3D Tiskanih Pes Harajuku Moda Plus Velikost majice, Trenirke Moški Ženske Tees Povečaj

Nočna mora Pred Božičem Črne Majice, Vrhovi 3D Tiskanih Pes Harajuku Moda Plus Velikost majice, Trenirke Moški Ženske Tees

€9.59

-34 %

€14.75

Nov izdelek

Ovratnik O-Vratu
Rokav Slog Obleko
Postavka Vrsta vrhovi
Vzorec Tipa Tiskanje
Slog Anime znakov celovito tiskanje
Vrhovi Tip Tees
Material Poliester
Vrsta Tkanine Broadcloth
Velikost Asian Size S-5XL
Spol MOŠKI
Hooded No
dolžina rokav Kot je prikazano
Projekt Dropshipping Podporo
Rokav Dolžina(cm) Kratka

Dobrodošli na moji trgovini

Smo se prodajajo neposredno iz tovarne,podpiramo padec ladijskega prometa, trgovci na debelo in naročila kupcev, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste zainteresirani, mi bo to najboljše za vas.

Material: Poliester , Spandex izdelek Opomba:

VELIKOST: Naš izdelek je Azijski velikost!Ne US / Euro velikost !!Prosimo, izberite 1-2 Večje velikosti!

Barva: Kot je prikazano na sliki (Dejanski element, ki bo videti enako kot na sliki, vendar pa obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov na sliki, ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona)

Material Opomba: Vsi naši izdelki so narejeni iz Poliestra in Elastana (90%Poliester,10%Spandex).Ne bombaž.tako upam, da boste lahko razumeli.

Vzorec Opomba: slika, ki je natisnjena na obeh straneh, po Navadi nazaj, je enako kot sprednji.Notranjost izdelek je bela.

Vse izdelke so 3D tiskanje, barvita in svetla.Hvala za vašo podporo!

Dostava:

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Prosim, pustite me v 1-2 dneh vaš naslov pravilen

2. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.

3. Zaradi kompleksnosti mednarodnih logističnih,izguba časa v carinjenje,Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

Plačilo:

1. Sprejemamo plačila preko Alipay,T/T,Western Union,Kreditne Kartice,Moneybookers,Bančno Nakazilo,in druge načine plačila.Če imate težave pri poravnavi plačila,se obrnite na nas za pomoč.Povratne informacije:

1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.

2. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Bodite prepričani, da bo storiti enako.

3. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas preko www.trboje.si Trgovine Manager ali E-pošte in vam bomo odgovorili na vaše vprašanje v 24 urah, med delovnim časom 9.00 do 6.00 uri (Peking Čas) od ponedeljka do sobote.Če ni odgovora v roku 24 Ur, vas prosimo, preverite spam v vaš poštni predal.

4. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.Hvala za obrnete gamesalor!

RM14155112700236469

Oznake: pes hoodi, Denim pes jakna, costum za psa, krpo pes, pet majica, pet jopičem, big dog majica, pes obleko, krpo kuža, black dog, ki so hoody.

Napiši mnenje

Nočna mora Pred Božičem Črne Majice, Vrhovi 3D Tiskanih Pes Harajuku Moda Plus Velikost majice, Trenirke Moški Ženske Tees

Nočna mora Pred Božičem Črne Majice, Vrhovi 3D Tiskanih Pes Harajuku Moda Plus Velikost majice, Trenirke Moški Ženske Tees

Podobni izdelki