Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! DEPSTECH Dvojno Objektiv DS450 4.5 v IPS Zaslon Digitalni Endoskop Nepremočljiva Pregledovalna Kamera s 6 Nastavljiva LED Osvetlitev Borescope Povečaj

DEPSTECH Dvojno Objektiv DS450 4.5 v IPS Zaslon Digitalni Endoskop Nepremočljiva Pregledovalna Kamera s 6 Nastavljiva LED Osvetlitev Borescope

€74.99

-39 %

€124.98

Nov izdelek

Poreklo CN(Izvora)
Tip Žice Trde Žice,
Blagovna Znamka DEPSTECH
Pomožne razsvetljave 6 LED luči
Dolžina Kabla 5M
Pixel 200W 2.0 MP
Nepremočljiva rating IP67
Funkcija 1 1080P Dvojno Objektiv
Funkcija 7 endoskop fotoaparat
Objektiv (mm) 8 mm
Številka Modela DS450 Dual-Objektiv Endoskop
Podpira TF Kartice do 32GB, vključujejo 16GB Kartico
Funkcija 8 Video Kamera
Ločljivost 1920*1080P
Certificiranje ROHS
Funkcija 6 Endoskop za avtomobile
Funkcija 9 kamera za snemanje videa
Funkcija 3 Dolgo Vrsto Prilagodljiv Kača Kabel
Zmogljivost baterije 3300mAh
Funkcija 10 IP Kamera
Funkcija 2 Posodobljeno 4.5 v IPS Zaslon
Funkcija 5 Mini Fotoaparat, Objektiv
Funkcija 4 Kanalizacije Endoskop
S poudarkom na daljavo 3-8 CM
Tip Vtiča EU Plug

Bluart 2.0 Tech

Izključno kamera z najnovejšo pogled senzor Bluart 2.0 Tech ujeti najboljšo sliko za vas v temno ali svetlo okolje

1080P Dvojno Objektiv

Dual-objektiv endoskop lahko preverite v območju od 80°, pred in svoji strani, z ergonomijo design, ki omogoča, da ugotovijo, plinovod notranje razmere bolj priročno.

Pred Kamero

Sprednji fotoaparat osrednja območja je 3-10 cm / 1.2-3.9 leta.En gumb za vklop kamere na sprednji strani in strani kamere, snemanje slike iz različnih kota, kot ga potrebujete.

Strani Fotoaparata

Strani fotoaparata osrednja razpona je 2-6 cm / 0.8-2.4.Dual camera za ogled iz različnih kotov, bolje, da preučimo problem naprave.

Posodobljeno 4.5 v IPS Zaslon

Ta ročna borescope je pripravljen za uporabo, ko poganja na, prikaz v realnem času sliko neposredno na svoje 4,5 v barvni zaslon; 3300mAh velike zmogljivosti, omogoča 5 ur neprekinjeno delo.

Dolg Delovni Čas

Vgrajen visoko zmogljivost 3300mAh baterijo, to borescope lahko nenehno prizadevajo za približno 5 ur.Super baterije izboljšanje primerjati z drugimi podobnimi izdelki na trgu.Shrani prizadevanja za polnjenje pogosto.

Dovolj Luči

Featuring s 6 nastavljiva LED osvetlitev na nasvet, to pregledovalna kamera vam pomaga jasno videti celo, ko vpogledom v temnem prostoru.Za endoskop, je vgrajena v baklo luči za pregled ponoči.

Multi-scence Uporaba

Dolgo Vrsto Prilagodljiv Kača Kabel

Za boljši pregled izkušenj, to endoskop je sprejet z semi-rigid materiala kabel, za 16,5 metrov dolg, ki se lahko zloži v različne oblike in segajo globoko v notranjosti inšpekcijskih področjih.

Vodotesna Sonda

Sprejet s vodotesna sonda, je borescope lahko zlahka odkrijejo različne vrste vlažnih ali pod vodo mesta, kot so rezervoar za vodo, fish tank, vodne pipe, plinovod luknje in tako naprej.Rešiti vsak dan doma naprave napako.

Podpira TF Kartice

Vse slike in video posnetki, posneti, lahko shranite na kartico TF znotraj ročni borescope.Največja shranjevanje TF kartice podporo 32GB, in zagotavljamo, 16GB TF kartice v paket.

Prosimo, upoštevajte,: priloženi TF kartice mora biti oblikovana, preden ga uporabite.

Funkcionalni Dodatki

Vsebina paketa magnet in kljuko, ki bodo pomagali priti majhni izdelki iz majhno luknjo ali težko dostopnih mestih.Ponastavitev orodje, da napravo znova zaženete.EVA škatla za shranjevanje, mikro USB kabel za polnjenje in 16GB TF kartice.

Dober Pregled Stranke:

Zelo koristno za življenje in delo!

Oznake: 3 usb-endoskop, avto endoskop 13, endoskop video kamera, led na prostem zaslonu, c1 fotoaparat, eu nam priključite adapter, fotoaparat endoscop, apple video endoskop, 2x2 in 3x3, original pregledovalna kamera.

Napiši mnenje

DEPSTECH Dvojno Objektiv DS450 4.5 v IPS Zaslon Digitalni Endoskop Nepremočljiva Pregledovalna Kamera s 6 Nastavljiva LED Osvetlitev Borescope

DEPSTECH Dvojno Objektiv DS450 4.5 v IPS Zaslon Digitalni Endoskop Nepremočljiva Pregledovalna Kamera s 6 Nastavljiva LED Osvetlitev Borescope

Podobni izdelki