Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Akumulator Izolator Stikalo 12v Cut Off Odklopite Napajanje Izolator Daljinski upravljalnik Baterije, Izključite Stikala Auto + Rokavice Povečaj

Akumulator Izolator Stikalo 12v Cut Off Odklopite Napajanje Izolator Daljinski upravljalnik Baterije, Izključite Stikala Auto + Rokavice

€39.48

-33 %

€58.93

Nov izdelek

Postavka Dolžina 10.9inch
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Vrsta Baterijo Stikalo
Element Teža 650kg
Leto 2019
Ime Modela Akumulator Izolator
Postavka Višina 3.6inch
Vrsta Materiala Plastični
Posebne Funkcije akumulator stikalo odklopite
Element Širina 5.9inch

Namestitev Opozorilo:

Izdelka ni mogoče pravilno nameščena in uporabljena v državi baterija prazna.

Če je baterija je prazna, prosimo, namestite ta izdelek po polnjenju, saj v nasprotnem primeru izdelek lahko spali ven.

Značilnosti:

Vklop in ga hranite za več kot 2 minuti.Prikaz napetost je napetost akumulatorja power off članica ali številko, ki je prikazana v napajanje za 2 minut ne uporabljate, kot je napetost podlagi.

Daljinski upravljalnik lahko neposredno upravljanje napajanja in odklop.Power-on članica je tudi baterija nizka-napetost, samodejni izklop funkcijo za zaščito /(samodejni izklop, da se prepreči nadaljnje porabijo ko je baterija skoraj prazna), Pritisnite tipko za daljinski Vklop-izklop gumb (B) po samodejnega izklopa.in nato Pritisnite gumb za vklop (A) na Ta čas, napravo pa lahko ostanejo pogon za 20 sekund, v tem času vozila se lahko samodejno napaja nazaj.

V zeleni gumb, izolacija pad je odstranjena in dolgotrajen doseči stalno napajanje.(Ni treba, da je treba odstraniti zeleni gumb pri običajni uporabi daljinskega upravljalnika.Če pri uporabi strani nadzor, daljinsko upravljanje, mora biti v stanju izklopa.Ko je daljinski upravljalnik, ki se uporablja tudi, roko nadzor tudi mora biti v stanju izklopa.)

paket je vključeno:

1PC Akumulator Izolator

1. omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo z garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.trboje.si!

1. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in po svoje

2. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.trboje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

3.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prosim, Pustite Polno zvezd in Dobre Povratne informacije Za nas.Vaše Povratne informacije bo spodbujal nas je, da je Bolje V Nadaljnje.Hvala!

Oznake: 70amp, 100 amp stikalo, zunanji wifi socket, shrani wifi, auto cut baterije, baterija izolator, baterijo ločite rele, baterija ubiti stikalo, transpo baterije izolator, diode baterije izolator.

Napiši mnenje

Akumulator Izolator Stikalo 12v Cut Off Odklopite Napajanje Izolator Daljinski upravljalnik Baterije, Izključite Stikala Auto + Rokavice

Akumulator Izolator Stikalo 12v Cut Off Odklopite Napajanje Izolator Daljinski upravljalnik Baterije, Izključite Stikala Auto + Rokavice

Podobni izdelki