Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Otroci Shockproof Varno Ohišje za Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1 Risanka Stojalo za Tablične Kritje za Xiaomi Mipad 4 Case Mi Pad4 8 Trak Primeru Povečaj

Otroci Shockproof Varno Ohišje za Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1 Risanka Stojalo za Tablične Kritje za Xiaomi Mipad 4 Case Mi Pad4 8 Trak Primeru

€8.50

-20 %

€10.63

Nov izdelek

Slog Moda
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 10.1"
Blagovna Znamka Umiaurora
Vrsta Zaščitni Lupini/Kože
Dolžina 17.5cm
Material Silicij
Številka Modela Za Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1 palčni
Funkcija 01 Mehko Silikonsko Ohišje z Ramenski Trak
Design 02 Risanka Roza Samorog Primeru
Design 01 Risanka Zelen Dinozaver Primeru
Model 02 Za Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1 palčni
Model 01 Za Xiaomi Mi Pad 4 8 inch
Združljiv Blagovne Znamke Za Xiaomi
Vzorec Tipa Risanka
Širina 12.5cm
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija MEHKO
Model Združljivost Za Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1 palčni
Paket Da,
Funkcija 02 Otrok Varno Primeru

Specifikacija: 1. Novih 100% 2.Visoka kakovost primeru 3.Moda, priljubljen, udoben 4.Dober vid občutek in se ujemajo z proslavi stil 5.Lahko se ujemajo z vašo telefonsko popolnoma 6.Popolnoma prilega obliki Material: Visoko Quanlity Silikonske Gume, Bodite Pozorni:

Bodite Pozorni , 2 Modeli! ! ! ! !

Ena je Za Xiaomi Mi Pad 4,8 palčni

Ena je Za Xiaomi Mi Pad 4 Plus,10.1 palčni Podrobnosti o Izdelku:

Konfiguracija: Risanka Primeru + Pisalo + Ramenski Trak Enega Nosilca Modela

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Večnamenski Nosilec Design

Logistika: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4 točke bo ladja EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, mot.vozil držav, ki traja le 3-7 dni delovnih dni;.Air Mail potrebovali približno 10-25days pridejo v večini držav, vendar Brazilija, Rusija, Turčija kdaj bo zamuda mre ker lokalni pošti in po meri. (razen počitniških)

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 das od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pošiljke:

1 Najbolj naročila, bo poslana v roku 2-5 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, smo vas bo objavil pusti sporočilo.

2 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije in prosite kurirja, da se prijavite.Mi bo pomagal, da zahteva odškodnino za vas.

3 Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Povratne informacije:

Smo iskreni prodajalec na www.trboje.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.Če imate kakršne koli težave po prejeti izdelke, se nemudoma obrnite na nas.

Povratne informacije so za nas pomembno, prosimo, vzemite si čas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Smo zagotovilo, da storijo enako za vas.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

Oznake: mipad4, primeru mipad 4, ohišje za xiaomi mi pad 2, pokrov tablet, primeru mipad 4 plus, mi pad tablet xiaomi, t531, xiaomi mi pad 4 plus 128 gb, xiaomy mi pad 4, xiaomi mi obraz, .

Napiši mnenje

Otroci Shockproof Varno Ohišje za Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1 Risanka Stojalo za Tablične Kritje za Xiaomi Mipad 4 Case Mi Pad4 8 Trak Primeru

Otroci Shockproof Varno Ohišje za Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1 Risanka Stojalo za Tablične Kritje za Xiaomi Mipad 4 Case Mi Pad4 8 Trak Primeru

Podobni izdelki