Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 10 KOS Sailor Moon Vrvica za opaljivanje tega id značko imetnik keychain trakov za mobilni telefon Debelo Brezplačna Dostava Povečaj

10 KOS Sailor Moon Vrvica za opaljivanje tega id značko imetnik keychain trakov za mobilni telefon Debelo Brezplačna Dostava

€8.19

Nov izdelek

Slog Priložnostne/Športni
Funkcija Drugo
Kovine Tipa Silver Plated
Kovinska Barva SREBRNA
Material Poliester
Združljivost Vsi Združljivi
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta Obeski
Spol Unisex
Obliko\vzorec Slika

Pogoj: popolnoma nov in v odličnem stanju Material:poliester Dolžina:približno 46 cm(ena stran) Širina:2,5 cm barva: kot na sliki prikaže, Če ste trgovec,prosim, da me kontaktirate neposredno.Hvala!Če želite več tovrstnih izdelkov,prosimo, pojdite na moj trgovini!

Lahko vas prosimo, da izberejo tiste, ki, če želiš,samo pustite mi sporočilo ,to je v redu.V nasprotnem primeru,bomo poslali na naključno.

Če ste trgovec,prosim, da me kontaktirate neposredno,lahko vam damo najboljšo ceno.

dostava:

1,Bomo ladja predmete v roku 5 delovnih dni po plačilu potrditev.

2 preverite,ali je naslov za dostavo pravilen,bo ladja na naslov, ki ste ga pustili na Alibaba,mi smo ne odgovarja za morebitne napačne ali je naslovnik neznan naslov.

3 Različne države imajo različne po meri politike,da naj kupec prejme predmete varno in nemoteno,bomo izbrati ustrezen in najcenejši ladijski prevoz do ladje.

4,Če se zgodi, uvozne dajatve ali druge pristojbine,kupec je odgovoren za jasno, po meri in po meri davka,ta tveganja so zaradi meri v kupca državi,ki je izven našega nadzora,prosimo za razumevanje.

Politika Vračanja:

1, Če bi dobili napačne postavke/zdrobljen postavke/kratke količina parceli,nikoli dobili parcelo,ali katera koli druga vprašanja,nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste prejeli.

2,elemente morate vrniti v prvotno stanje,jo lahko izpolnjujejo pogoje za polno vračilo ali zamenjavo, po tem, ko smo prejeli vračanje predmetov,ne vključujejo poštnine in manipulativni stroški).

Povratne informacije:

1,cenimo poslujete z nami,je vaše zadovoljstvo je naš končni cilj.

Če ste zadovoljni z elementi ,vljudno prosim pustite nas "5"zvezde pozitivne povratne informacije,bomo storiti enako za vas.Vaše pozitivne povratne informacije in podporo je največji spodbujajo k nam.

2,Obstaja problem na predmete, ki ste ga prejeli?

prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate najprej smo se lahko skupaj odpravite vse težave.

Hvala!!!

Oznake: keychain vrvica za opaljivanje tega, capas sailor moon, sailor moon bat, anime vratu traku, ključ vratu traku, ključ trak, obleko mornar, mornar, ki bo ustrezala, ovratnik mornar, vrvica za opaljivanje tega luna.

Napiši mnenje

10 KOS Sailor Moon Vrvica za opaljivanje tega id značko imetnik keychain trakov za mobilni telefon Debelo Brezplačna Dostava

10 KOS Sailor Moon Vrvica za opaljivanje tega id značko imetnik keychain trakov za mobilni telefon Debelo Brezplačna Dostava

Podobni izdelki