Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Royal Belgija Aparat Za Kavo Siphonic Destilacijo Kavo Pot, Da Kava Obleko Kapljično Tip Ročni Aparat Za Kavo Ciphon 4-6 Skodelice Povečaj

Royal Belgija Aparat Za Kavo Siphonic Destilacijo Kavo Pot, Da Kava Obleko Kapljično Tip Ročni Aparat Za Kavo Ciphon 4-6 Skodelice

€165.44

-47 %

€318.15

Nov izdelek

Vrsta Vakuumski Aparat Za Kavo
Zmogljivost (Pokal) 4-6 skodelice
Številka Modela BH-271
Poreklo CN(Izvora)
Material Ohišja Nerjaveče Jeklo
Napetost (V) 0-240
Blagovna Znamka WUXEY
Razvrstitev kave, lonci Royal Belgija
Moč (W) 0
Teža 3 kg
teksturo materiala Nerjaveče Jeklo
Funkcija ESPRESSO
Certificiranje CE

Šestdeset osem tisoč milijard dvesto osemdeset milijard dvajset sedem milijonov devet sto trideset dva tisoč šest sto ena

Kako narediti okusne kave?

1.Sprejemamo kreditne kartice, TT nakazila, Western Union, MoneyGram in drugimi načini plačila.Če imate težave s plačilom, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi lahko pošljete preko parcele Kitajska Express ali Kitajska EMS / DHL / Fedex / UPS

2. Kitajska Post (EMS EMS Express), v večini držav / regij lahko pridejo v 15-35 delovnih dni.

3.Kitajska Express, DHL, FEDEX, TNT, paketi lahko pridejo v 4 do 8 delovnih dni, v večini držav / regij.

4. Če niste prejeli paket, v roku 30 dni po tem, ko je bila poslana, se obrnite na nas.Bomo spremljali paket in obrnite, da boste čim prej, bomo zadovoljstva, kot je naš namen!

5. Uvozne dajatve in davki / prispevki, ki niso vključeni v ceno blaga ali stroške dostave, te stroške plača kupec.

6. O carinske deklaracije Nasvet: Glede na naše izkušnje, da bi kupci zmanjšanje plačila carinskih

dolžnosti, bomo prijavijo svoje carinske na 30% dejansko ceno blaga.Če imate različnih mnenj, prosimo, povejte nam

7.Preden vsi izdelki so dobavljeni, ki jih izvajamo preverjanje kakovosti, in nudimo enoletno garancijo za izdelek,in vseh stroškov dostave treba ga plača kupec.

Toplo opomnik:

1: Za kupce iz Nemčije

Prosimo, povejte nam svoje EORIS Številko, če želite, da ladja po FedEx ali TNT.Brez njih, smo lahko samo z DHL, Hong Kong pošti ali Kitajska Post!

2: Za ruske kupce

Prosim, pustite vaše polno ime (vsaj 3 besedami), vključno s prvo ime, srednje ime in priimek, drugače, ruske objava ne bo sprostitev paketa in se vrnete na Kitajskem.

3: Za Brazilski stranke

Če želite, da ladja po FedEx, DHL, TNT, UPS, prosim, povejte mi, vaše davčne številke (CPF ali CNPJ).Brez njega, bo carina vrnite izdelke na Kitajskem.

4: Ukrajina, Belorusija stranke

Če se odločite za pošiljanje, ki jih na Kitajskem Pošti (še Posebej, Ukrajina, Belorusija), počakajte potrpežljivo, je nekoliko počasen, vsaj to bo trajalo približno 30 dni.

5: v Južni Ameriki Stranke

Če imate več davkov, (kot so Argentina, Peru, Kolumbija, itd.), to bo zmanjšalo veliko težav s carinskimi.

1. Hvala za vse pozitivne povratne informacije.Potrudili se bomo, da našim kupcem zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov.

2. Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, prosim, pustite nas 5-star pohvale.To je za nas najpomembnejše.Vaše 5 - star pregled bo cenjeno in spodbujati.

3. Če ste nam s petimi zvezdicami pohvale in uvesti prijatelji za nakup, smo vam in vaši prijatelji popusti

4. Negativne ali nevtralne povratne informacije ne morejo rešiti problem.Če naletite na kakršne koli težave, ko prejme paket, se najprej obrnite na nas, ne da bi zapustili negativne povratne informacije, hvala.Smo vam mora zadovoljivo rešitev.

Opomba: Če je ta izdelek nima posamezne države, prvotno priključite na kitajskem trgu, smo opremljeni s posebno priključite pretvornik za zagotavljanje normalne uporabe izdelka, prosimo, izberite ustrezen izdelek napetost

Oznake: aparat za kavo vode, kava pralni samodejno ameriški, aparat za italijansko kavo, kavarna, c1000, aparat za espresso kavo, distiling destilacijo, kava machin, moonshin, aeropress filter.

Napiši mnenje

Royal Belgija Aparat Za Kavo Siphonic Destilacijo Kavo Pot, Da Kava Obleko Kapljično Tip Ročni Aparat Za Kavo Ciphon 4-6 Skodelice

Royal Belgija Aparat Za Kavo Siphonic Destilacijo Kavo Pot, Da Kava Obleko Kapljično Tip Ročni Aparat Za Kavo Ciphon 4-6 Skodelice

Podobni izdelki