Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! (6Rolls/Veliko) Rdeča 2 mm 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm 6 mm Draping Trak Vzorec, ki opravlja Dobave, Maskirni Trak & Nail Art Trak Brezplačna Dostava Povečaj

(6Rolls/Veliko) Rdeča 2 mm 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm 6 mm Draping Trak Vzorec, ki opravlja Dobave, Maskirni Trak & Nail Art Trak Brezplačna Dostava

€6.03

Nov izdelek

Blagovna Znamka NCIBUIN
Vrsta Izdelka Drugo
Številka Modela MTRED-Mix

Količina: 6Rolls/Veliko Barva: Rdeča Material: Krep Papir Dolžina: 25meters Širina: 2 mm 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm 6 mm

Draping Trak Vzorec, Ki Opravlja Dobave, Maskirni Trak & Nail Art Trak Brezplačna Dostava

Shippment:

Spoštovani kupci, bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da:

Kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo čas dostave.Ne bomo povračilo shiping stroškov za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.Hvala za vaše prijazne razumevanje vnaprej !

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Če kupci treba elemente, ki se vrnili.Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Hvala za vaše prijazne razumevanje vnaprej !

Barvna Neusklajenost:

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je predmet receied je v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.Hvala za vaše prijazne razumevanje vnaprej !

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate najprej, preden se odpravite negativno feeback.potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Hvala za vaše prijazne razumevanje vnaprej !

Oznake: avto barve trak, draping trak ebay, toplote vrč pritisnite, 3 mm washi tape, pritisnite toplotne, tz tkanine traku, Vroče Pritisnite Stroj, črna tkanina draping, barva traku, sublim.

Napiši mnenje

(6Rolls/Veliko) Rdeča 2 mm 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm 6 mm Draping Trak Vzorec, ki opravlja Dobave, Maskirni Trak & Nail Art Trak Brezplačna Dostava

(6Rolls/Veliko) Rdeča 2 mm 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm 6 mm Draping Trak Vzorec, ki opravlja Dobave, Maskirni Trak & Nail Art Trak Brezplačna Dostava