Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! V16 Življenje Nepremočljiva Telefon Watch Kartice Pametno Gledati Otrok, ki je Gledal Z utripajoča Lučka GPS določanje Položaja (lokacije) 1.44 Cm Povečaj

V16 Življenje Nepremočljiva Telefon Watch Kartice Pametno Gledati Otrok, ki je Gledal Z utripajoča Lučka GPS določanje Položaja (lokacije) 1.44 Cm

€5.30

-37 %

€8.42

Nov izdelek

Slog Luštna
Več Klicanje No
Zmogljivost baterije 300-450mAh
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Funkcija Teden
Jezik angleščina
Velikost Zaslona 1.44 palčni
Uporaba Starostni Skupini Otrok
GPS Da,
Zaslon Obliko KROG
Ohišje Material Drugo
Ločljivost 240x240
Vrsta Nosljivi
Način Omrežja 2G
Gibanje Tip Elektronski
ROM 128MB
Kamera Zadaj 0.3 MP
Združljivost Vsi Združljivi
RAM 128MB
Blagovna Znamka aiovcocie
Baterija Snemljiv No
Snemljiv Pasu No
Mehanizem Da,
Band Materiala Drugo
Prenos APLIKACIJE na Voljo Da,
Kartica SIM na Voljo Da,
Sistem Android OS

Značilnosti: 1. Ukrivljen načrta: elegantno obliko in udobno nositi.To sprejema neumna UV tehnologijo, ki ne samo, da je visoko-kakovostni razred videz, temveč tudi učinkovito preprečuje dnevne praskanje mehki silikonski trak, zeleno in zdravo, in je nepremočljiva, dihanje in umazanijo-odporne sposobnost.

2. IPX67 življenje nepremočljiva: da bi zadovoljili otroka ljubezen igranje vode, tanko telo, najtanjši del trupa je le 14 MM, lažje in bolj udobno, elegantno in kompaktno.

3. Dolgoročni pripravljenosti: uporabite pametni čip, čipa namenski čip v kombinaciji s skrbno optimizirana low-power algoritem za varčevanje z energijo in bolj življenjsko dobo baterije.

4. En-klik za pomoč: Če je otrok, ki je v nevarnosti, eno-kliknite klic nastavljeno SOS klic za pomoč, če število ne more biti povezani, nato poklicati drugo številko družine, ponudbo slovo na običajni telefonski način, da otroku večjo varnost.

5. Razred je onemogočena: starši nastavite razred čas na APP za prepoved telefonske klice, učinkovito preprečevanje otrok iz igralne ure v razredu, naj otrok akademske uspešnosti nadaljnje

6. Varnostna ograja: Starši lahko nastavite otrokovo dejavnost v območju mobilno APLIKACIJO.Ko otrok hodi iz območja, ura se bo samodejno alarm in vas obvestil prek mobilnega telefona stranko.

7. Daljinsko fotografiranje: strani fotoaparata za starše, da združujejo določanje položaja za praktična, natančna, da bi našli otroka lokacijo.

Parametri:

Velikost zaslona: o 1.44 cm

Vmesnik: USB 2.0

Kamera: 300,000 slikovnih pik

Telo pomnilnik: 64MB

Zaslon material: zaslon na dotik

Nošenje metoda: pašček za zapestje

Združljiv sistem: popolnoma združljiv

Komunikacijske funkcije: podpora

Pazi jezik: angleščina (Opomba: APLIKACIJA podpira 28 jezikih, free, da preklopite)

Brezžični oddaljenost: 10 m in več

Zmogljivost baterije: 450 mAh

Način delovanja: dotaknite se gumb +

Velikost izdelka: o 51.57*39.05*14.25 mm/2.03*1.54*0.56 v

Ločljivost zaslona: 240*240

Manšeta material: hrana silikona

Trak slog: klasična gumb

Trak velikosti, primerni za približno 160-210mm/6.3-8.27 v zapestje obod

Teža izdelka: o 125g

Informacije:

1.Foto kamero

2. Učenje svetlobe

3. Otrok funkcijo učenja

4. Več določanje položaja je bolj natančen

5. Varnostno opozorilo, elektronski ograjo

6. Dolg zapis, zgodovinski progi

7.SOS, pomoč v sili

8. Z vetrom ušesa, nadzor na daljavo

9. Glas interkom, vesel klepet

10.HD zaslon na dotik, zdravo zaščito za oči

11. Več budilka opomnike

12. Zdravo ultra nizko sevanje

13. Puzzle učenje funkcijo (hitrost študija), itd.

Seznam:

1*pametno gledati

1*navodila za uporabo

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: smartwatch, gp tracker, ary ure, smartwach ženski, preprosto gledajo gps, moški gledajo dejanje, pametno gledati, tc polje, android smart watch, gledati zvezde.

Napiši mnenje

V16 Življenje Nepremočljiva Telefon Watch Kartice Pametno Gledati Otrok, ki je Gledal Z utripajoča Lučka GPS določanje Položaja (lokacije) 1.44 Cm

V16 Življenje Nepremočljiva Telefon Watch Kartice Pametno Gledati Otrok, ki je Gledal Z utripajoča Lučka GPS določanje Položaja (lokacije) 1.44 Cm

Podobni izdelki