Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! 27pcs/veliko barv naravnih priročnik za črnilo kozmetični stalno ličila pigmen tattoo barve za ustnice, obrvi 10 ml Povečaj

27pcs/veliko barv naravnih priročnik za črnilo kozmetični stalno ličila pigmen tattoo barve za ustnice, obrvi 10 ml

€234.52

-31 %

€344.88

Nov izdelek

Vrsta Tatoo Črnilo
Številka Modela stalna ličila črnilo

Podrobnosti izdelka ime Proizvoda: Priročnik za obrvi črnilo gel Zmogljivost Velikost:10 ml Material:Sestava voda ,glicerin ,Uvoženih toner, Medicinski alkohol.Črnilo barva: zlato rjava kava/črna/črna kava/strong kava/svetlo kava/globoko kava/lahka kava/chocolate/mehko kava/siva kava/beli/bež/zelena kava/orange kava/rjava kava/globoko sivo kava/svetlo siva kava/rjava siva kava/globoko zemljo rumena/naravno siva/vino rdeče/globoko rdeča/oranžna/roza rdeče in vijolično rdeče/rose, rdeča/jagoda rdeče povračilu stroškov 1.Če niste zadovoljni s to postavko po prejemu roku 7 dni pošljete nazaj Kupci plačati poštnino za vračilo predmeta.Se prepričajte, ali je predmet, s prvotno stanje. 2.Povrnili vam bomo 100% plačilo ali zamenjavo z njimi povezani predmeti.Vaše 100% zadovoljstvo je naš cilj, in to je naša dolžnost, da zagotavljajo kakovost. 3.Kupec se obrnite na nas za vrnitev naslov preden odpremo paket, in naj kupec povejte nam dostave podatke in predvideni čas prihoda.Nismo odgovorni za vrnjene pošiljke izguba.Brezplačna dostava Mi ladje po vsem svetu, razen APO/FPO.Izdelki so poslane iz Kitajske z Air mail, doseči večini držav, ki v 3 do 20 delovnih dni.Nekatere države morda odlašanja,ker je carinski pregled in pošta, poslana počasi.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to lahko traja do 20 delovnih dni.Če pakete manj kot 2 KG,bomo privzete dostava po Kitajskem Post Air Mail.Če je paketov več kot 2 KG,bomo dostava po EMS.Povratne informacije 1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! 2. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Zato vaše mnenje je zelo pomembno .Povratna informacija je zelo pomembna .Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije. 3. Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, če moji izdelki ne morejo zadovoljiti vaše zadovoljstvo na vseh.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Oznake: capless, seksi obleka z nogavicami, črnilo refil, nib pilotni, nemčija svinčnik, črnilo, pero, penbbs 322, art papir, črnilo, delet, barva staedtler.

Napiši mnenje

27pcs/veliko barv naravnih priročnik za črnilo kozmetični stalno ličila pigmen tattoo barve za ustnice, obrvi 10 ml

27pcs/veliko barv naravnih priročnik za črnilo kozmetični stalno ličila pigmen tattoo barve za ustnice, obrvi 10 ml

Podobni izdelki