Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Kratke Rokave Stranka Obleke, Ženske Večerne Težka Beaded Šampanjec Dolgo Formalno Obleko Luksuzni Dubaj 2020 Povečaj

Kratke Rokave Stranka Obleke, Ženske Večerne Težka Beaded Šampanjec Dolgo Formalno Obleko Luksuzni Dubaj 2020

€214.80

-30 %

€306.86

Nov izdelek

Priložnosti Formalno Večer
Pasu Naravni
Lastne tovarne Da,
Modni Element Biseri
Vlak NOBEN
Postavka Vrsta 2021 Večerne Obleke
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Slog Tulec Večerne Obleke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Vrsta Tkanine Čipke
Dekoracijo Crystal
Material Poliester
Blagovna Znamka FIDDY898
Mesto Suzhou Kitajska
Znak Kristalno Beaded Stranka Obleko
Izrez visoko
Rokav Slog Redni
Zgrajena v Modrc Da,
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela ASA-0126
Slike Dejanske Da,
Postavka Slog Dolgo Formalno Obleko
Silhueta Trobenta / Morska Deklica

Opozorilo:

1.Obleka je 1 barva na voljo kot sliko .Imamo obleko od NAS velikosti 6, da NAS velikosti 16. Če je na zalogi , to bo 40-45 dni, da bi. 2.Obleko lahko imajo malo barva razlika zaradi prikaza zaslona ali svetlo ozadje, je neizogibno, in ne moremo accpet zameno za tak razlog.Prosimo bodite pozorni, ko bi obleko.

Resnično Fotografije

Če se obleke, ki imajo kakršne koli težave, ko jih dobite, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,bomo rešili ta problem v roku 48 ur!Ne prevzemamo vrnete brez razloga.

Q: Kako daleč vnaprej naj bi mojo obleko?A: krojenje čas za najbolj posebne priložnosti in svate obleke je 7business dneh, vendar nekatere obleke z več izdelavo modelov ali podrobno, utegne trajati dalj časa, da prilagodijo.Krojaštvo-krat, so označene na vsaki dresss strani izdelka,.Dobavni rok je 3-10 delovnih dni.Q: ali Lahko ugotovim, vrnitev ali odpovedi obleko, če sem spremeniti svoj um?A: Tudi standardne velikosti obleke so narejene, da bi za vsako stranke.Po meri narave naše obleke pomeni, da naš preklic in vrnitev politike, ki je strožja od drugih elementov, zato je pomembno, da se da skrbno.Q: ali Lahko ugotovim, da bi to obleko v drugačen slog/tkanine/dolžina?O: Vsaka obleka je skrbno prilagojene, da se ujemajo točno tisto, kar vidite na fotografiji.Če želite spremeniti nekatere del smo morali dodatno zaračunavajo pristojbine.Prosimo, upoštevajte.Poleg tega moramo zaračunati še $10-$25 če je vaša obleka je plus velikost(16W-26W).Q: ali Bo moje obleko točno ujemajo z barvo vidim na vaši spletni strani?O: morda Obstaja majhna razlika med dejansko dresss barve in vsebino, ki jo vidite na fotografiji glede na vašem računalniku spremlja nastavitve zaslona.

Oznake: formalnih obleke za 2019, obleke lady, kristalno celo obleko, šampanjec barve obleko, še dolgo obleko, jumpsuit maturantski ples, sherri hill, obleko formalno, večerno obleko z vlakom, tudi obleke.

Napiši mnenje

Kratke Rokave Stranka Obleke, Ženske Večerne Težka Beaded Šampanjec Dolgo Formalno Obleko Luksuzni Dubaj 2020

Kratke Rokave Stranka Obleke, Ženske Večerne Težka Beaded Šampanjec Dolgo Formalno Obleko Luksuzni Dubaj 2020

Podobni izdelki