Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno
Novo Znižana cena! Nove Začimbe Shranjevanje Rack 2 Stopnje Multi-funkcionalne Obračanje Škatla za Shranjevanje Kuhinjskih Začimb Jar Polica Organizator Povečaj

Nove Začimbe Shranjevanje Rack 2 Stopnje Multi-funkcionalne Obračanje Škatla za Shranjevanje Kuhinjskih Začimb Jar Polica Organizator

€11.49

-43 %

€20.17

Nov izdelek

shranjevanje organizator Spice rack organizator
Material Plastični
Shranjevanje Rack Spice shranjevanje rack
Blagovna Znamka AIHOME

Bullet Točk:

1、Velika Zmogljivost: Več prostora za shranjevanje v primerjavi z večino skladiščne police, naše širše, vrtljive police lahko imajo večje steklenice, vključno s standardnimi vitamina steklenice.

2、Praktične za Uporabo: Ko ste uživajo kuhanje lahko hitro zbrati veliko začimb in iskanje tistega, ki ga želite med vse tiste, druge lahko težavno!Vendar UPP izvlecite kuhinji shranjevanje lahko pomaga razvrstiti in urediti vse različnimi zelišči in začimbami in jih vse na enem mestu!

3、Enostaven Za Uporabo: Enostavno dvignite ročaj, povlecite in vrtenje za enostaven dostop do organiziranega predmetov.Odlično kuhinjo spice rack organizator.

4、Praktične za Uporabo: Naš 2-tier spice rack ustvarja veliko prostora za shranjevanje v vaši kuhinji in naredi dobro izkoristiti svoje omare omare!Vsaka stopnja lahko potegnil ven, da še začimbe v hrbtu so še vedno dostopni.Posamezne predale, ne samo izvlecite so tudi vrtljivi za hiter in enostaven dostop - odlična začimba rack organizator in pravi prostor zaslona!

5、Inovativna Oblika: S široko paleto UPORABLJA inovativen dizajn, vsestranski, odstranljiva, stojalo se lahko tudi ustavi na ploščice ali steklene površine, več UPORABLJA čaka na vas, da bi našli.

Značilnosti:

1. Ima do 20 spice kozarce!Idealen za organizacijo začimb, se lahko uporablja tudi za ličila ali kot zdravilo, kabinet, ne le zagotavlja veliko prostora za shranjevanje, temveč tudi hiter in enostaven dostop!

2.Enostavna namestitev: ni potrebno vrtanje ali uporabite vijake.Lepljive noge na naši začimbe rack organizator stabilna.Seveda, vse, kar se lahko odstrani brez ostankov.

3. Več uporabe: lahko Ga uporabite naš pull-out spice omaro v kuhinji organizirati vaša zelišča in začimbe, lahko pa jo uporabite tudi kot kozmetični shranjevanje v kopalnici!Vse ličila in pripomočki, pripravljena za naš ličila organizator, shranjevanje plemenitih kopalnica prostor za shranjevanje in prihranek časa zjutraj.

Seznam Vsebine:

Shranjevanje Rack*1

Oznake: rack spice, začimbe organizator kuhinja, polje storag kuhinja, kuhinja storag, candy venčni, pluta spice jar, cuizin, kuhinja rack, organizator začimba v kuhinji, multi funkcija vrtečih se polica.

Napiši mnenje

Nove Začimbe Shranjevanje Rack 2 Stopnje Multi-funkcionalne Obračanje Škatla za Shranjevanje Kuhinjskih Začimb Jar Polica Organizator

Nove Začimbe Shranjevanje Rack 2 Stopnje Multi-funkcionalne Obračanje Škatla za Shranjevanje Kuhinjskih Začimb Jar Polica Organizator

Podobni izdelki